Política de Galetes

IDENTIFICACIÓ I POLÍTICA DE GALETES

Aquesta pàgina web www.asesoreshistoricos.com (d’ara endavant, la “Web”) és propietat de JORGE VELASCO SANCHEZ, i existent d’acord amb la legislació espanyola, amb domicili social a MASIES DE LLARÀS, S/N – 25591 BAIX PALLARS (LLEIDA – ESPAÑA), i inscrita al Registre Mercantil de Lleida, ​CIF número  39400648S.

A la nostra web utilitzem galetes pròpies que ens permeten millorar l’experiència d’usuari i oferir continguts adaptats als vostres interessos gràcies a la personalització del contingut. A més, fem servir galetes de terceres parts que personalitzen la publicitat de les pàgines que visites amb contingut d’interès per als nostres usuaris.

En cas que continuïs navegant amb el navegador configurat per acceptar galetes entendrem que acceptes la instal·lació de galetes tal com es detalla a la Política de Galetes.

INFORMACIÓ BÀSICA DE GALETES

Què són les galetes?

Les galetes són petites peces d’informació que s’emmagatzemen al navegador del vostre ordinador, tauleta o telèfon mòbil quan visiteu el nostre lloc web, i que faciliten i personalitzen la navegació en visitar les mateixes pàgines.

Què fan les galetes?

Les galetes no identifiquen personalment i no suposen cap risc per al vostre ordinador o dispositiu mòbil. No són virus ni programari espia. Simplement, són eines utilitzades pels llocs web que visites per millorar la vostra navegació, perquè les vostres dades viatgin per la xarxa segura, per ajudar-nos a entendre quina informació de la nostra web és més útil per als nostres usuaris o per saber quines ofertes poden ser de l’interès de cada usuari. I tot això d’una manera totalment anònima: mai no en sabrem el nom, l’adreça o el telèfon a menys que tu ens els facilitis. Vostè decideix si permet o no les galetes, però si decideix no permetre-les, ha de bloquejar-les al navegador.

A més, ha de tenir en compte que, si decideix no permetre l’ús de galetes de la Web pot ser que algunes característiques de la Web no funcionin correctament i, a més, no podrem adaptar la informació que oferim als seus interessos.

Durant quant de temps estan actives les galetes?

Bàsicament, hi ha dos tipus de galetes:

Les de sessió, que expiren quan abandona la pàgina o tanca el navegador, és a dir, estan actives mentre dura la visita al nostre lloc web. S’esborren quan apagueu el dispositiu.
Les permanents, que expiren quan es compleix l’objectiu per al qual serveixen o quan s’esborren manualment, totes tenen una data d’esborrament automàtica i s’utilitzen normalment en processos de compra en línia, personalitzacions o al registre, per no haver d’introduir la contrasenya constantment.

Per què fem servir galetes a www.asesoreshistoricos.com?

Utilitzem les galetes per a diferents finalitats que són bàsicament aquestes:

Tècniques: són necessàries perquè pugueu navegar per la Web correctament i que pugueu accedir a totes les seccions sense problemes.
D’anàlisi: ens permeten entendre com navega per la nostra web, veure què funciona i què no, millorar la pàgina web, calcular quanta gent la visita, per tal de millorar els serveis que us podem oferir. Aquesta informació és anònima, i només la necessitem per a fins estadístiques.
Complements de mitjans socials: faciliten el seu accés als nostres canals en xarxes socials perquè puguin mantenir-lo al dia amb consells i novetats, així com – participar de la nostra comunitat en línia.
Publicitat: de vegades analitzem les seves preferències a la web per poder mostrar publicitat relacionada amb els seus gustos. Així no us fem perdre el temps amb ofertes que realment no us són útils.

COM CONFIGURAR/DESACTIVAR LES GALETES

Voleu desactivar les galetes del vostre navegador?

En general, els navegadors permeten les galetes per defecte. Quan navegues per la web estàs acceptant l’ús de les galetes. No obstant això, tu decideixes si vols navegar amb galetes o sense, ja que poden modificar les teves preferències en qualsevol moment.