Presentació

Presentació. Guilda Assessors Històrics és un punt de trobada excepcional i singular on la història, l’ensenyament i l’entreteniment convergeixen per proporcionar una experiència educativa profunda i envoltant. Els nostres serveis s’estenen des de la creació d’escapament de rooms temàtics fins a l’assessoria històrica, la construcció d’arbres genealògics detallats i la divulgació històrica a través de múltiples canals.

Presentació d’Escape Rooms Històrics

Els nostres escape rooms són experiències immersives dissenyades amb el major respecte i precisió històrica. Cada sala és una càpsula del temps que transporta els participants a èpoques passades, convidant-los a desxifrar enigmes i resoldre desafiaments basats en esdeveniments reals. El nostre equip d’historiadors i dissenyadors de jocs treballen conjuntament per garantir que cada detall, des de l’escenari fins a les endevinalles, estigui basat en fets i contextos històrics. Ja es tracti d’una fugida de la Torre de Londres al segle XVI o de la resolució d’un misteri a l’antiga Grècia, cada experiència és alhora un viatge educatiu i emocionant.

Presentació de l’Assessoria Històrica

Oferim assessoria històrica per a una àmplia gamma de projectes, incloent pel·lícules, documentals, llibres i exposicions de museus. Els nostres experts s’esforcen per garantir la precisió històrica i l’autenticitat en tots els aspectes del projecte. Amb un profund coneixement i una meticulosa investigació, proporcionem una visió clara i una interpretació precisa dels fets històrics, ajudant-lo a evitar errors comuns i malentesos.

Presentació d’Arbres Genealògics

El nostre servei d’arbres genealògics ofereix l’oportunitat de descobrir la vostra història familiar i les arrels del vostre llegat. Utilitzem una varietat de recursos històrics i tecnològics per traçar la línia de la seva ascendència, revelant connexions familiars i narratives històriques que es poden haver perdut en el temps. Cada arbre genealògic que creem és un testimoni personalitzat i detallat de la seva herència.

Presentació de Divulgació Històrica

Creiem fermament la importància de l’educació i la divulgació històrica. A través d’una varietat de plataformes, incloent-hi articles, podcasts, vídeos i seminaris, difonem el coneixement històric d’una manera accessible i atractiva. Els nostres articles són escrits per experts en la matèria, els nostres podcasts ofereixen discussions en profunditat sobre temes històrics, els nostres vídeos presenten visualitzacions captivadores d’èpoques passades i els nostres seminaris proporcionen fòrums per a l’aprenentatge interactiu i el debat.

A Guilda Assessors Històrics, estem compromesos amb la preservació i la divulgació de la història. Ja sigui que estigui buscant una experiència educativa única, necessiti assessorament expert per al seu projecte, vulgui explorar la seva genealogia o simplement sigui un amant de la història, tenim alguna cosa per oferir. Us convidem a explorar el nostre lloc web ia descobrir tot el que Guilda Assessors Històrics té per oferir.